بلاگ

افزودنی های مجاز برای طعم بخشیدن به غذا

یکی از مهمترین مسائل در غذا خوردن، حفظ ارزش غذایی و ویتامین های موجود در آن است. اما باید به این نکته توجه کنیم که خوردن غذا همواره باید برایمان لذت بخش باشد. در ادامه چاشنی ها و افزودنی های مجازی را برای شما معرفی می کنیم که به کمک آن ها می توانید رنگ و طعم بهتری به غذای خود ببخشید.

 

قهوه و استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می توانید از پودر قهوه که به صورت نیم کوب پودر شده است را برای طعم دهی به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم دار کردن گوشت های استیک و کبابی است.

 

آبلیمو و ماکارونی: اکثر افراد به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب طعم جدیدی را در ماکارونی خود احساس خواهید کرد.

 

 

گل محمدی و برنج: برای طعم دهی برنج های بدون عطر می توانید هنگام خیس کردن آن ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. در اولین ناهاری که تصمیم دارید درست کنید این کار را امتحان کنید تا تجربه ای دلنشین را تجربه کنید.

 

روغن کنجد و سبزی های بخارپز: معمولا بیشتر افراد طعم سبزی های بخارپز را دوست ندارند اما می توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی های بخارپز، طعمی مطلوب به آن ها بدهید. البته تفت دادن آن ها نیز به طعم دهی آن ها کمک شایانی می کند.

 

آویشن، ذرت و نخود فرنگی: ذرت، نخود فرنگی، باقلا، و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن ها کنده نشود و ظاهر مطلوبی داشته باشند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن طعم بهتری به این سبزی ها می دهد.